Uitvaartverzekeringen

 

 

Uitvaartverzekeringen 

Misschien heeft u al een uitvaartverzekering of overweegt u een uitvaartverzekering af te sluiten, ook hiervoor bent u bij www.uwuitvaartwinkel.nl op het juiste onafhankelijke adres.

Wij werken namelijk samen met bijna alle uitvaartverzekeraars zoals:

  • DELA
  • MONUTA
  • ARDANTA
  • YARDEN
  • KLAVERBLAD VERZEKERINGEN
  • Enz. enz.

Heeft u op dit moment al een uitvaartverzekering lopen, dan bekijken wij geheel "gratis" en "vrijblijvend" uw huidige polis of deze nog voldoet aan uw uitvaartwensen.

Heeft u nog geen uitvaartverzekering, loop dan eens vrijblijvend binnen in onze uitvaartwinkel of bel ons voor een "gratis" afspraak voor meer informatie.

Uitvaartverzekering

Weet u wat een uitvaart kost?
Een begrafenis of crematie kost in Nederland gemiddeld maar liefst € 8.750,-. Een heel bedrag. U wilt toch niet dat uw nabestaanden zich drukken hoeven te maken over de financiële kanten van een overlijden.
Overlijden is duur zou je kunnen zeggen.
Met een uitvaartverzekering voorkomt u de financiële zorgen voor uw nabestaanden op een moment dat zij al zorgen genoeg hebben. En dat is dan weer een geruststellende gedachte.
De meeste verzekeringen dekken het risico op een gebeurtenis af. Bij een uitvaartverzekering ligt dit anders, want een ding is zeker: iedereen komt een keer te overlijden.
De verzekering komt dus altijd tot uitkering.

Niet alleen de premie is belangrijk
Bij het kiezen van uitvaartverzekeringen is niet alleen de premie van belang. U dient bij het vergelijken verschillende keuzes te maken:

  • Wilt u dat de verzekeraar de uitvaart verzorgt of wilt u dat u nabestaanden dat doen met het geldbedrag dat de verzekeraar uitkeert?
  • Wat voor uitvaart wenst u: eenvoudig, standaard of uitgebreid?
  • Wilt u de verzekering in een keer betalen (koopsom) of kiest u voor periodieke premiebetaling?

Na het beantwoorden van deze vragen kunnen wij samen bekijken welke verzekeraar u het beste aanbod kan doen.

Uitvaartdeposito

Sparen in een uitvaartdeposito geeft u de garantie van een waardevast potje geld. Minstens zo interessant is dat een uitvaartdeposito geld oplevert. Spaart u een bedrag tot € 6.703,- (jaar 2010), dan hoeft u over dat bedrag geen vermogensrendementheffing te betalen. Bovendien krijgt u bij een uitvaartdeposito van Monuta maar liefst 3% rente. Laat u de uitvaart ook door Monuta verzorgen, dan krijgt u nog eens 1% rente extra.

 

 

KLIK OP DE HOME PAGINA OM DIRECT U PREMIE TE BEREKENEN

 

 


 

Er zijn geen producten in deze categorie.